Informació adicional privacitat RGPD-UE

Informació adicional privacitat RGPD-UE

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE LA PÀGINA WEB www.queralt.es (Informació adicional RGPD-UE)

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS DELS NOSTRES CLIENTS

 

A SASTRERÍA QUERALT, SA tractem les seves dades amb la finalitat  d’enviar informació de caràcter comercial i promocional del seu interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre no retiri el seu consentiment. La base jurídica del tractament de les seves dades és el consentiment exprés o presumpte. Les dades no es cediran a tercers tret d’aquells casos que existeixi una obligació legal.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a SASTRERÍA QUERALT, SA estem tractant les seves dades personals. Per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol·licitar la supressió de los dades quan ja no siguin necessaris, entre d’altres, dirigint-se per escrit a la direcció jbosch@queralt.es, acreditant la seva identitat. També té dret a presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas de que estimi que els seus drets han sigut vulnerats.

En el cas de que volgués retirar el seu consentiment, respongui a aquest correu sol·licitant-ho o, si ho desitja, amb l’enllaç que trobarà en el peu d’aquest correu i deixarem d’enviar-li informació comercial i promocional de SASTRERÍA QUERALT, SA.

A continuació li especifiquem tota la informació sobre el tractament de les seves dades personals :

Informació Adicional sobre Protecció de Dades

Dades d’identificació del Responsable del Tractament

  • Identitat:  SASTRERIA QUERALT, SA // C.I.F.  A-43092923
  • Direcció Postal:  C/ Monterols, 35, C.P.43201 – REUS
  • Telèfon: 977 34 28 34
  • Correu electrónic: jbosch@queralt.es

Finalitat i Termini de Conservació

 

A SASTRERÍA QUERALT, SA tractem la seva informació amb la finalitat d’enviar informació de caràcter comercial i promocional del seu interès.
Les dades personals que ha proporcionat es conservaran mentre no retiri el seu consentiment.

 

Legitimació

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment exprés o presumpte.

 

Destinataris

 

Les dades no es comunicaran a altres empreses o persones físiques, tret per obligació legal.

 

Procedència

 

Les dades personals que tractem a SASTRERÍA QUERALT, SA procedeixen del seu consentiment exprés o presumpte.

Drets

 

  • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en SASTRERÍA QUERALT, SA estem tractant dades personals.
  • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres raons, les dades no siguin necessàries per a les finalitats  que varen ésser recollides.
  • En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • En determinades circumstàncies i per raons relacionades amb la seva situació particular, podrà oposar-se al tractament de les seves dades, per lo que SASTRERÍA QUERALT, SA de tractar les seves dades, tret per raons legítimes, o en exercici de la defensa front possibles reclamacions.
  • Quan el tractament es basi en el seu consentiment, té dret a retirar-lo en qualsevol moment.
  • Vostè té dret presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control si considera que el tractament de les seves dades infringeix el Reglament General de Protecció de Dades.