NUVIS I CERIMÒNIA

Protocol d'etiqueta

Queralt és sinònim de qualitat, servei i moda

És important coneixe’ns bé i valorar a partir d’aquí les alternatives que ens ofereixen, sense trair mai la nostre personalitat. Cal també saber escollir el vestit adequat per cada ocasió. Els nostres professionals us assesoraran perquè res quedi a l’atzar en un dia tan assenyalat.

El Jaqué

El jaqué és adequat per als actes celebrats abans de les 19h. De color negre o gris va combinat amb pantaló ratllat, camisa blanca amb puny per a bessons, corbata i armilla de color beig clar o gris.

A TENIR EN COMPTE

L’únic que pot portar el jaqué en color gris mig és el nuvi i el pare de la núvia, amb els pantalons i l’armilla fent joc amb el jaqué.

L'Esmòquing

L’esmòquin és adequat per als actes celebrats a partir de les 19h. De color negre, blau fosc, recte o creuat amb coll en punta o coll xal, va combinat amb camisa blanca amb un llacet negre o amb un coll adaptat per portar el petit llaç.

A TENIR EN COMPTE

Si l’acte es celebra a partir de les 19h en un ambient privat es considera una peça adequada per a un casament.

El Frac

El frac és adequat per als actes celebrats a partir de les 19h. De color negre, va combinat amb camisa blanca amb pitrera de piqué blanc, amb un llacet de piqué blanc, amb un coll adaptat per portar el petit llaç.

A TENIR EN COMPTE

Si l’acte es celebra a partir de les 19h. en un ambient privat o l’esdeveniment té lloc en el mateix recinte, es considera una peça adequada per a un casament.

El vestit fosc

El vestit fosc és adequat per a qualsevol ocasió, tant si el casament és al migdia o per la nit. De color negre, gris o blau marí, és recte o creuat, amb armilla o sense. La camisa més utilitzada és de color blanc. Una bona opció és personalitzar el vestit amb un joc d’armilla i corbata fent contrast. 

A TENIR EN COMPTE

Actualment és la opció més utilitzada.

El vestit blanc

El vestit blanc, és adequat per a qualsevol ocasió, tant si el casament és al migdia o per la nit. De color blanc trencat i teixit amb fil, seda natural, llana amb acabat setinat, etc. La camisa pot ser de fil o de cotó, sempre dependent de si es porta corbata o no. La corbata pot ser substituïda per un xal.

A TENIR EN COMPTE

És el més adequat per casaments vora el mar, donant un aire més informal.

Segueix-nos!